Her til aften valgte jeg at lave min yndlingsret, nemlig thai-wok med kylling og en masse grøntsager. Den smager super godt, så jeg synes da lige, at I også skal have glæde af retten :-)
Til 3-4 personer
Det skal du bruge:
200-300 g kyllingbryst
1 dåse kokosmælk
2 tsk. rød karrypasta
2 tsk. karry (smag til)
110 g haricots verts (grønne bønner)
115 g broccoli
1 rød peberfrugt
3 stængler forårsløg (brug det hele)
½ grøntsagsbouillon
saften fra en dåse ananas
Maizena majsstivelse
lidt olie til stegning
salt og peber
Tilbehør:
Brune ris
Det skal du gøre:
1. Kog de brune ris i en gryde til de er færdigkogte.
2.Start med at skære kyllingen ud i små firkantede stykker.
3. Varm en wok op med en smule olie, og kom kyllingen på, sammen med karrypastaen, 1 tsk. karry og det øverste lag af kokosmælken. Lad det stege til kyllingen er gennemstegt.
4. Skær alle grøntsagerne ud i stykker.
5. Hæld resten af kokosmælken i wok'en og tilsæt den anden tsk. karry, og krydr med salt og peber.
6. Sæt vand over i en elkedel, eller gryde, og kom lidt kogende vand i et glas, sammen med bouillonen så den opløses. Hæld den dernæst over i wok'en.
7. Åbn en dåse ananas, og kom saften fra dåsen i retten (ananassen bruges som tilbehør tilsidst).
8. Kom lidt Maizena majsstivelse i et glas og bland det med vand. Hæld det ned i retten, og lad rette småkoge i nogle minutter, så den langsomt får en anelse tykkere konsistens.
Retten er færdig! :-)
Bonne Appetite.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar