lørdag den 12. maj 2012

Rød karrysuppe med kylling !

Her til aften lavede vi en rød karrysuppe med kylling og en masse lækre grøntsager. 
Den er både sund, mætter godt og så smager den tilmed super godt :)


Det du skal bruge til retten er:
2 fed hvidløg
2 røde peberfrugter
1 bundt forårsløg
1 rødløg (eller et alm. løg)
1 dåse hakkede tomater
1 spsk. olie til stegning af kyllingen
200-400 g kyllingebrystfilet
250 ml. cremefine (du kan også bruge alm. fløde)
1 spsk. rød karrypasta
1 tsk. spidskommen
1 tsk. gurkemeje
1 tsk. garam masala (indisk krydderi)
Salt og peber

Sådan gør du:
1.  Skær kyllingen i tern og steg den i olien, i en mellemstor gryde, til den er gennemstegt og krydr den med salt og peber.
2. Hak løget, peberfrugterne, hvidløgene og forårsløgene fint og kom dem ned i gryden.
3. Kom den røde karrypasta i gryden og rør godt rundt.
4. Hæld de hakkede tomater i, og lad det simre et par minutter.
5. Hæld cremefine i, og tilsæt også krydderierne. Husk at smag til.
6. Lad den småkoge i nogle minutter og servér den med det samme.

Jeg håber I vil give jer i kast med retten, for den smager super godt og er et godt supplement til hverdagsretterne :) Vi spiste også et hjemmebagt brød som tilbehør.

Bon Appetite! :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar